Foredrag som inspirerer

"Jeg vil at du skal smile inspirert til meg, når jeg har delt mitt foredrag med deg!"  

Bærekraftig livsstilsendring - for en friskere hverdag! 

Et foredrag om hvordan jobbe med livsstilsendring for å få på plass en friskere hverdagDet er ingen tvil om at sykefravær er noe av det som koster mest for en arbeidsgiver (17000 pr uke i følge Sintef`` s undersøkelse fra 2020). Sykefravær kan reduseres ved å få hver enkelt ansatt til å ta små grep, steg for steg, for å endre sin livsstil over tid! Dette foredraget kan være en inspirasjon og en start. 


Lær mer om: 

  • Sammenhengen mellom maten, det mentale, aktivitet, hvile og det sosiale. 

  • Hvorfor endre, og hvordan komme i gang 

  • Motivasjon, selvledelse og disiplin 

     


Skap motivasjon gjennom RÅ selvledelse! 

Et foredrag om hvordan selv ta ansvar for å "finne" motivasjonen når den trengs. Hvis du skal vente på å bli motivert, så kommer du ikke videre. Endring er et resultat av å klare å holde fokus lenge nok til at nye vaner blir etablert. Motivasjon henger mye sammen med god selvledelse. Når du blir rå på det, da kan du hente motivasjon du trenger når du trenger den! 

Prestasjoner og helse!

Et foredrag om hvordan du kan ivareta din helse og prestere bedre. I en hverdag preget av prestasjoner er det lett å glemme å ta vare på egne fysiske og mentale behov, som i stor grad også påvirker dine prestasjoner hver dag. 

Jeg gir deg innblikk i hvordan helse og prestasjoner henger sammen, med fokus på maten, det mentale, aktivitet, hvile og livet rundt. Du vil få med deg verktøyene du trenger for å komme i gang. 


Ta kontakt for pris og forespørsel! 

Nyheter og inspirasjon

Hvis du vil motta nyheter og inspirasjon på mail, klikk her