Tilbakemeldinger

Norsk Revmatikerforbund Møre og Romsdal hadde nettopp gleden av å ha Ann-Christin Hansen fra EQU som foredragsholder både på vår Høstkonferanse og Høstsamling for tillitsvalgte. Ann-Christin engasjerte oss på en fantastisk måte med sin livlige og humoristiske måte å formidle på! Hun engasjerte gammel som ung, og vi storkoste oss alle sammen! Foredraget var opplysende, underholdende og vi skulle ønske vi hadde mer tid sammen med henne.

Hun tilpasset programmet til våre medlemmer på en fin måte, og var meget inspirerende å både se og høre på!

Vi vil garantert bruke Ann-Christin ved en senere anledning!

Trond Monsholm

Norsk Revmatikerforbund 

Møre & Romsdal Fylkeslag

«I 2023 hadde jeg gleden av å ha Ann-Christin Hansen som Coach. I likhet med andre utfordres jeg av travle og hektiske hverdager, og har et ønske om å prestere bedre, samtidig som jeg ønsker å balansere hverdagen på en best mulig måte. Dette motiverte meg til å engasjere Ann-Christin som Coach. I mitt møte med Ann-Christin ble jeg kjent med en lyttende og kunnskapsrik Coach, som møtte meg med en positiv og nysgjerrig innstilling. Det var en krevende men utviklende periode hvor jeg lærte mer om meg selv, og hvordan omgivelsene påvirket min atferd. Samarbeidet ga meg større opplevelse av ro og evne til å prioritere, samt balansere hverdagene. Et halvt år senere kan jeg også bekrefte at endringene ikke er forbigående. Kan trygt anbefale Ann-Christin som Coach for de som ønsker å utvikle seg selv i samarbeid med en Coach.»

Petter Gjerpe

Sparebank 1 Nord-Norge 

HR - Sjef

Jeg hadde den glede av å arbeide sammen med Ann-Christin i BK Häcken. Hun har bred kompetanse og erfaring innenfor områder som kosthold/ernæring, yoga, coaching. Hun har en helhetlig tilnærming til det å være menneske og hvordan bli den beste utgaven av seg selv. Gjennom sitt engasjerende vesen og sin brede kunnskap er hun en dyktig formidler og instruktør.

Per-Mathias Høgmø

Trener i Urawa Reds, Saitama Japan