Coaching for ledere

Når du blir rå på å lede deg selv, blir du enda råere på å lede andre!


For at du skal nå dine mål som leder, kan det være smart å ta en titt på hvordan du også leder deg selv. Slik at du kan stå stødig i rollen som leder over tid! 

Det er lett å glemme å ta vare på egen helse og velvære i en hverdag der blikket kanskje er mer på andres prestasjoner, og på forretningen som skal ivaretas. 

Det er ingen selvfølge at man er god på å lede seg selv i rollen som leder for andre. Tvert i mot er det litt enklere å lede andre enn seg selv. 

Jeg hjelper deg med å finne en balanse mellom selvledelse og ledelse slik at du kan få på plass gode rutiner som ivaretar deg og din helse. Når du finner din måte å lede på, der dine egenskaper og verdier skinner gjennom i ditt lederskap da blir du blir den beste lederen, bare du kan være!

Jeg ønsker at du skal gå fra "good to great" som leder gjennom mental trening, fysisk trening, stressmestring og god hvile! 

Photo gallery

Sign up

This is where your text starts. You can click here and start typing. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam.